## **East Area Panel Agenda**

Tuesday 25<sup>th</sup> May 2021 19:00-21:00

Meeting will be open 15 minutes before start. Anyone requiring help joining the meeting can contact the Community Engagement Team for assistance.

<b>1</b> 19:00-19:05	Welcome Apologies & Introductions, 5 minutes	Verbal
<b>2</b> 19:05-19:15	Actions and minutes from Previous Meeting 10 Minutes	
<b>3</b> 19:15-19:20	Chairs Communications 5 minutes	Verbal – Chair
<b>4</b> 19:20-20:00	Responses to Residents Questions 40 Minutes	Answers to Residents Questions
BREAK 5 minutes		
<b>5</b> 20:05-20:25	CityClean 20 Minutes	Rachel Chasseaud - CityClean
6	Annual Report 15 Minutes	Ododo Dafe/Joe Williams Presenting
20:25-20:50	Items for Housing Committee Update and Housing Performance Report - 10 Minutes	Verbal + Report Attached
<b>7</b> 20:50-20:55	Positive Community News 5 Minutes	Verbal Tenant representatives
<b>8</b> 20:55-21:00	AOB 5 minutes	Verbal
- End -		